13.4.07

Tarttuu hampaisiin


Aina joskus minut valtaa hedelmätoffeen kaipuu. Sitkeän, kirpeän ja sitruunaesanssisen toffeemöhkäleen ajattelu saa suun vettymään. Mmmm, ihanaa.

Mutta hitsi vieköön, olen joskus tehnyt periaatteellisen päätöksen, että kun ryhtyy kasvissyöjäksi, se ulottuu sitten myös nameihin. Liivatettahan kaikissa noissa toffeissa yleensä on ja sitä en syö.

Tänään kolmastoista päivä ja perjantai koitui oikein onnenpäiväksi. Vapaa valinnan valikoimissa oli isoja pusseja Lambadie's -hedelmätoffeita ja edullisesti. Ostin heti kerralla muutaman pussillisen varastoon ja pahan päivä varalle, puolipussillista olen niitä namipäivän kunniaksi maiskuttanut. (Jos joku oikeasti uskoo, että namit minulla säilyvät, niin väärin luultu)

Voisiko jostain saada liivatteettomana myös panttereita, sukulakuja, lakritsinappeja, kingkongeja, hedelmäaakkosia, liitulakuja, noitapillejä, lakutoukkia...

3 comments:

Anonymous said...

Heippa!

Olen itsekin toffeen suuri ystävä, mutta tuosta merkistä en ole koskaan kuullut.. Olisiko mahdollista saada kuvaa pussista? Mistähän kyseisiä makeisia voisi etsiä, pääkaupunkiseudulla en taida olla kyseiseen tuotteeseen törmännyt..

-A-

Mari said...

Tuossa kuva. En tiedä missä pääkaupunkiseudulla noita olisi, jossain vastaavissa halpaketjumyymälöissä.

Anonymous said...

"Vastaavissa halpaketjumyymälöissä" eli Robin Hood, Tarjousmaxi, Tokmanni..