11.4.07

Rousk rousk

Syön sipsejä vain erikoistilanteissa, kuten uutenavuotena ja vappuna. Ja nyt siis myös pääsiäisenä. Löytyikin uusi sipsisuosikki, Taffelin Delivio Seasalt & Pepper -perunalastut. Olivat semmoisia Walkers - maisen ohuita ja rapsakoita ja sopivasti pippuria, ettei suu pala.

Namihiiren suosikkisipsit ovat tällä hetkellä muuten juuri noita Walkerseja. Namihiiri muistelee kaiholla sitä aikaa, kun hän sai hakea lähi-Siwasta pussillisen Crunchips Cheese and Onion-sipsejä. Nykyään hiiriparka ei löydä kyseisiä sipsejä mistään kaupasta ja hän onkin ollut aiheen tiimoilta murheen murtama jo usean vuoden ajan. Mutta joskus silloin tällöin hän voi vielä päiväunissansa maistaa tuon suloisen Crunchips-maun ja haaveilla siitä ihanasta jälleennäkemisen hetkestä, joka vielä valitettavasti antaa odottaa itseään jo lähes kymmenettä vuotta.

Puheenvuoro takaisin Matoselle.
-Kiitos. Isot pussit ovat minulle ongelma, sipsinhimo tyydyttyy pienestä määrästä, mutta tavallisista kaupoista löytyy yleensä vain noita jättijättipusseja. Tällä kertaa ongelma ratkesi siten, että Namihiiri rouskutti suurimman osan sipseistä ja minä vain sen verran kuin mieli teki. Erittäin käytännöllinen ratkaisu.

Maistoin myös Estrellan barbecue-sipsejä (tasan kaksi lastua). Uuh, mikä pekonimainen savunmaku. Yäk!

3 comments:

Anonymous said...

Kaikkein parhaita sipsejä ikinä olivat salt & vinegar-maustetut, mutta ne poistuivat markkinoilta nopeasti. Ilmeisesti minä olin sitten ainoa, joka yritti pitää niiden tuotantoa kannattavana :(
Kaiholla muistelen...

Mari said...

Walkersin salt&vinegareja saa ainakin Punnitse ja säästä -kaupasta Tampereeltä. Ovat muikean makuisia.

Anonymous said...

Ohoo... täytyy varmaan tehdä Tampereelle hankintamatka!