1.5.07

Fazerin salmiakkisuklaa



Namibloggaajalla on velvollisuuksia: uutuuksia on maistettava, vaikka yhdistelmä kuulostaisikin hmmm, eksoottiselta. Tiesin, että erillään nämä osapuolet ovat mitä parhaimpia. Fazerin sininen on hyvää maitosuklaata ja olen myös salmiakin ystävä.

Ongelmia oli löytää levy kaupan namihyllystä, jotenkin etsin sellaista vähän pienempää, patukan kokoista juttua ja nami lymyilikin siinä fazeriina- geisha -akselin tuntumassa. No 100g ei ole kovin paljon, kai tuon syö vaikkei niin tykkäisikään, ajattelin.

Hyvän makuisen fazerin sinisen sisällä on siis tuhtia salmiakin makuista, pehmeää mömmöä, joka yhdistettynä suklaan pehmeyteen maistuu aavistuksen liian yskänlääkkeiselle. Kaksi riviä söin ja loput pakkasin postipakettiin, katsotaan mitä Namihiiri tästä tuumaa.

Namihiiri tuumaa ja tykkää! Sain tänään suklaan postissa Namihiiren kotikoloon ja johan maistui. Minä pidän "yskänlääke"-salmiakista ja tämä yhdistelmä on mainio. Levy loppui kesken ja jäin kaipaamaan lisää. Voisin kuvitella tämän salmiakkisuklaan olevan aivan hykerryttävä yhdistelmä esimerkiksi vaniljajäätelön kera.

6 comments:

Anonymous said...

Hmm. Näin tuollaisia kaupassa, ja ohimennen-vilkaisulla jäi hämäräksi, mitä ne sisälsivät. Nyt kun tiedän, niin voisi ehkä maistaa. Salmiakki sekä suklaa ovat hyviä, ehkä tykkäisin tuostakin.

Anonymous said...

Minusta salmiakki-suklaayhdistelmä on lyömätön! Aikaisemmin iloitsin Tupla Blackista, mutta se jäi kalpeaksi tämän uutuuden rinnalla. (ja nyt tätä saa Lidlistäkin, halvemmalla tietenkin :))

Namihiiren ideaa vaniljajätskin kanssa täytyy testata.

Anonymous said...

Olen aikaisemmin kammonnut ajatusta salmiakin ja suklaan yhdistämisestä, mutta tämä on niin namia! Kätevää maistaa ensiksi kaverilta, niin ei tarvitse ostaa kokonaista levyä. Nyt niitä levyjä on tullut syötyä jo useampi ;P

Mulle tuli tosta salmiakista ensimmäisenä mieleen lakujätski, rakastan niitä jäätelön raitoja!

Anonymous said...

Onhan tuo ihan syötävää mutta Kultasuklaan valkoinen salmiakkisuklaa pesee fasun nyt ihan 6-0! Siinä on suklaan joukossa ihanaa rouskuvaa salmiakkihippua. NAM!

Anonymous said...

Namihiiri sai synttärilahjaksi tuota Kultasuklaan salmiakkia, ihan hyvää, mutta ei suosikkia. Fazerin salmiakkisuklaaseenkin taitaa olla kyllästynyt.

Aulo said...

Näitä ostetaan aina laatikoittain!