4.5.08

Jäätelökauteen!



Näin keväisin meitä yleensä hemmotellaan uusilla jäätelöillä, mutta äkillinen lämpöaalto on tainnut yllättää myös jäätelöfirmat ja kaupat, kun kylmäaltailta ei tunnu löytyvän mitään uutta ja makoisaa. No, pingviinijätskien suhteen odotuksetkaan eivät ole kovin korkealla, mikään uutuuksista ei kuulosta kovin houkuttelevalta.

Murueskimon Hopeinen laku on ihan mainio: kuorrutus rapsahtava, sydän pehmeä, mutta ei liian äklö. Jätski sellaista perusvaniljaa. Lisäpisteitä tulee sopivasta ahmaisukoosta, voi syödä pieneen jätskinälkään, eikä lakritsisuus ala tökkiä, niinkuni joissain suuremmissa lakujätskeissä.

Namihiiri on maistellut tuon Dumle Snacks - puikon ja tässä kommentit jätskistä: hyvin toffeinen, liian makea, runsas kuorrutus, kuitenkin sopivan pieni. Sopii Namihiirelle, joka tykkää kaikesta makeasta.

Parasta jätskiä on silti Tampereen jäätelötehtaan italialainen. Vaikkakin viimeksi (siis eilen) tyttö täytti töttöröni hieman kitsaasti. Ananas oli kuitenkin erinomaista, Praline vähän liian makeaa. Namihiiren töttöröstä löytyivat turvalliset Limone ja Cocco. Namskis!

No comments: