17.5.07

On se hyvää, vaikka siinä on muumi

Tykkään kovasti kaikenlaisista lakuista. Jos pitää valita joku pikkunami pikkuiseen naminälkään, valitsen mieluummin lakun kuin vaikka suklaapatukan. Täytelakujen suhteen olen taas rajoittunut, ikävissäni muistelen sukulakuja, bisbis-lakuja, sitruuna-lakuja, kaikkia ihania, joita en liivatteen takia syö. Pandan täytelakut ovat liivatteettomia, mutta niissä täyte ei ole sellaista ihanaa pehmeää tahnaa ja kokokin on pikkunamille jo vähän liian iso.

Pari poikkeusta löytyy kuitenkin Fazerilta: Muumi päärynä-vanilliinijogurttilakritsi ja Ässä-laku. Ja nyt ihana uutuus Muumi mustikka-vadelmajogurttilakritsi. Ihan en taida olla kohderyhmää, kun Fazerin uutuuksia esittelevällä sivulla sanotaan tämän olevan lakritsiuutuus perheen pienimmille ja kun on nuo muumitkin. Mutta hyvänmakuinen laku ja uusi suosikkini.

2 comments:

Anonymous said...

Hihii. Taas painavaa asiaa. Tämä on kyllä ehdoton suokkaripaikkani nykyään :)
Myös minä valitsen lakritsin mielummin kuin suklaan. Laku taitaa olla jopa suurin intohimoni. Vähän aikaa sitten kokeilin suklaalla ja jugurtilla päällystettyjä lakuja. Olivat ihan jees. Ja on noita muumejakin kokeiltu, tämä violetti on mielestäni parempi kuin se vihreä. Vai onko se nyt oikea vihreä...

Mari said...

Hihii, karkit ovat asiaa :)
Musta kanssa tää uutuus peittoaa sen päärynälakun. Huomenna taidan ostaa pari.