10.4.07

Jäätelöaltaan liepeiltä

Vaikka ulkona vaikuttaa taas kaikkea muuta kuin keväiseltä, on pakko aloittaa tehokas jätskinmaistelukausi heti kun vähän ollaan lämpöasteiden puolella. Muuten ei ehdi maistaa kaikkia uusia makuja.

Eilen testasin Domino Ice Cream Minttu -keksijätskin. En tykännyt. Mintun maku jätskissä oli jotenkin huono, ei ollenkaan sellainen raikas ja ihanainen, kun voisi kuvitella. Siitä vaniljajätskidominosta kuitenkin olen tykännyt, kun ne isot dominokeksipuolikkaat ovat olleet rapsakoita ja makoisia. Nyt nekin maistuivat pliisuilta ja liian pehmeiltä.

Parasta kevään uutuusjätskeistä on tähän mennessä ollut korvapuustijätski, namnamnamnam! Maistuu oikeasti ihanan pullaiselta ja heti tuli mieleen kaikenlaisia pullakinuskiviritelmiä, joita voisi vaniljajätskin kaveriksi keitellä.

Ai niin, hei, olen Namimatonen, irtokarkkien ystävä ja karkkipäiväni on perjantailauantai. Täällä raportoin uusista ja vanhoista herkutteluhetkistä. Tervetuloa!

3 comments:

--KATA-- said...

Onnea uudelle blogille!
Creeper seuraa jännityksellä, itse en syö makeaa, joten tyydyn ihailemaan arviointejanne.

Anonymous said...

Tää on mun edoton suokkraiblogi. Niin suuri karkin ystävä olen itsekin!! Vinkkinä (koska itellä on nyt vappuun asti lakko menossa) voisitteko kokeilla uutta pantteri pussia? Joku yö pantteri sekoitus tai vastaava oli nimi. Mutta se oli kyllä hirviän iso pussi...

Mari said...

Kata, kiitos:)
Pahasammakot on persoja makealle, joten viihtyy varmaan tämän blogin parissa.

Aspee, hihii karkkienystävät ovat tervetulleita! Kaupassa katsottiin Yöpussia, mutta siinä oli liivatetta, jota en syö. Täytyy kysyä, jos Nh haluaisi sen testailla.